Tuesday, 11 June 2013

Kami Pengguna BB Plus Collagen

Wah, siapa kami? Hane just nak share testimonials BB Plus Collagen antara keluarga Hane sahaja.

Beauty-Quotes5


User 1: Hane
Sebelum company keluarkan BB Plus Collagen, memang tengah berkira-kira nak beli collagen sebab, well...sebab dah tak berapa muda lah. That time tengah riki-riki Sh****e. But, somehow tak berapa terbuka hati nak beli. Maybe sebab harga dia pun boleh tahan. Company keluarkan BB Plus Collagen. Cut story short, Hane guna and after 2-3 weeks..orang dah start puji muka GLOWING. Hane perasan, pori-pori dah makin mengecil. Bekas jerawat cepat hilang. Kalau tak sepuluh tahun baru nak hilang.

User 2: Emak Hane aka Aunty Norlenda
Hane bagi emak Hane makan BB Plus..main reason sebab JERAGAT yang kronik. Kronik sampai ada satu hari emak datang rumah, Hane ingat muka dia lebam macam jatuh atau terlanggar something. Lepas 2-3 minggu, emak kata kawan-kawan dia puji muka bersih dan GLOWING. Bila tiada jeragat, memang muka akan nampak bersih dan makin cerah la kan? Then, emak stop makan sebab Hane lupa nak top up kan bekalan BB Plus dia. Then, Emak Hane start complaint sakit-sakit sendi kat pergelangan dia datang balik. Masa itu baru perasan masa minum BB Plus, sakit-sakit sendi semua itu hilang!

User 3: Suami Hane aka Hannan
Yes, satu family Hane bagi minum BB Plus. Hane recommend kat Hannan sebab nak bagi lutut dia elok. Dia ade ligament tear sebab main futsal. Teruk juga. Sikit je lagi nak putus. Lepas minum BB Plus collagen 2-3 minggu, dia kata dah ok. Ok tu as in lepas main badminton, tak ngilu dah lutut dia. Sign of the ligament improving. And, He also give testimonial..tumit kaki dah tak pecah/merekah. Of course muka dia pun Hane tengok improve. Bekas-bekas jerawat makin pudar.

Since ini quick entry from phone, Hane akan update with pictures later ok..:)

Now ada BB Plus collagen promotio. Buy 3 free 1 and free beg.

Memang untung sebab biasanya customer memang tak beli 1 kotak sahaja..customer akan beli 2-3 kotak sekaligus.

BB plus Collagen Promo

----------------------------------------------------------------------------------

Dengan promosi BB Plus Collagen buy 3 free 1, KEUNTUNGAN BB Plus Collagen business plan meningkat sampai RM15,000.

---------------------------------------------------------------------------------

Untuk produk dan business consultation, please contact Hane, 0196210521 or email hanehas@gmail.com