Friday, 10 August 2012

Photoshoot with Annas Easkey

OMG, thanks to CDM Salha Zain for arranging this. Siapakah Annas Easkey ini? Annas ni mula Hane kenal bila Salha kuarkan pic profile ini, yes, the photographer adalah Annas. curlasttt bukan?




But of coz once sudah di dalam radar Premium Beautiful group, terus terjah blog dia tengok hasil kerja dia. Memang ada class..!!

Annas blog: www.theannaseaskey.blogpsot.com



 

Then, as great as she is, Salha pun arrangekan photoshoot with Annas Easkey and her group, best tak leader kami ini? sangattt best..!!!


And, on the day memanglah masing-masing bawa baju sendiri TAPI..Salha bawa ntah-berapa-banyak-bag of clothes, shawls and accessories. cantik-cantik pulak tu. So, the accessories yang Hane pakai courtesy of Dewi and Salha. haha, i just realised i am not accessory person. hmmm.


Photoshoot dengan Annas sangat best ok. Dia bagi direction simple jer. Siap dengan expressions terus. sebab sangat lah pro, sekejap jer. tiba-tiba dia kata dah..huh? macam tak puas je lagi..cewahh..sekali lalu tengok hasil photoshoot tu dalam camera..wahhh, sangat lawa (puji diri sendiri ke?)


 Make-up by Cika. For info, Annas boleh make-up juga ye. Kalau tak silap, pics above semua pun Annas yang make-up. Cuma masa photoshoot, since Annas kena shoot 15 ladies, tak sempat la nak make-up kan juga.


Macam tak percaya jer, my first ever photoshoot is with Annas Easkey..:) dont play play, Top Malaysia Photographer tuuu..


For real people..! you can have your own photoshoot with Annas Easkey F.O.C..!! Enter the Premium Beautiful Next Top Model Contest


Just contact me to enter


Hane 0196210521 / hanehas@gmail.com


Ping Blog