Wednesday, 29 August 2012

Premium Beautiful RAYA Promo

Ladies, sempena raya, Premium Beautiful promotion is back

 


Premium Beautiful HARI RAYA Promo is back!


 

Salam Ladies (and gents)

I am glad to bring to you this GREAT HARI RAYA Promo

 

Free Lactolite, VitaGlow and PB Wash

 

Total saving from RM1000..!

 

Offer is valid from now (5/7/2012) till raya!

Contact me for free consultation

 

xoxo
Hane Hassan
0196210521 |
hanehas@gmail.com

Friday, 10 August 2012

Photoshoot with Annas Easkey

OMG, thanks to CDM Salha Zain for arranging this. Siapakah Annas Easkey ini? Annas ni mula Hane kenal bila Salha kuarkan pic profile ini, yes, the photographer adalah Annas. curlasttt bukan?




But of coz once sudah di dalam radar Premium Beautiful group, terus terjah blog dia tengok hasil kerja dia. Memang ada class..!!

Annas blog: www.theannaseaskey.blogpsot.com



 

Then, as great as she is, Salha pun arrangekan photoshoot with Annas Easkey and her group, best tak leader kami ini? sangattt best..!!!


And, on the day memanglah masing-masing bawa baju sendiri TAPI..Salha bawa ntah-berapa-banyak-bag of clothes, shawls and accessories. cantik-cantik pulak tu. So, the accessories yang Hane pakai courtesy of Dewi and Salha. haha, i just realised i am not accessory person. hmmm.


Photoshoot dengan Annas sangat best ok. Dia bagi direction simple jer. Siap dengan expressions terus. sebab sangat lah pro, sekejap jer. tiba-tiba dia kata dah..huh? macam tak puas je lagi..cewahh..sekali lalu tengok hasil photoshoot tu dalam camera..wahhh, sangat lawa (puji diri sendiri ke?)


 Make-up by Cika. For info, Annas boleh make-up juga ye. Kalau tak silap, pics above semua pun Annas yang make-up. Cuma masa photoshoot, since Annas kena shoot 15 ladies, tak sempat la nak make-up kan juga.


Macam tak percaya jer, my first ever photoshoot is with Annas Easkey..:) dont play play, Top Malaysia Photographer tuuu..


For real people..! you can have your own photoshoot with Annas Easkey F.O.C..!! Enter the Premium Beautiful Next Top Model Contest


Just contact me to enter


Hane 0196210521 / hanehas@gmail.com


Ping Blog

Wednesday, 8 August 2012

Buka Puasa di Al Rawsha Kampung Pandan, KL

Buka puasa buffet style Hane yang pertama tahun ini, di Al Rawsha, Kg Pandan. Actually tak berapa minat nak buka puasa buffet style sebab akan led to pembaziran. Nama pun nak istiqamah berbuka puasa cough*diet*cough tapi since invitation for TLCs i.e. Premium Beautiful leaders from CDM Salha Zain, maka haruslah tak melepaskan peluang untuk bersama mereka.


Needless to say, always a fun time spending time with Premium Beautiful ladies, and men..:) Sesuai dengan tema restaurant, tema kami pada malam itu adalah "Arabian Night"


Enjoy the pictures



Inside Al Rawsha. Memang besar tempat ini..! Tapi kami duduk di dalam, di bahagian VIP. Lebih privacy. Senang nak borak walapun jauh sikit dari foooood.


Sepanjang-panjang pilihan makanan. Ingatkan half way dia ulang balik menu tu, tapi tidak..! The food? Sedap! not sure Wadi Hadrawmat lagi sedap ke tak tapi sedap la. and with that MANY choices, memang berbaloi with the price. 


The Premium Beautiful Ladies



The Premium Beautiful Men



The ladies...again



Alhamdulillah ditemukan dengan group yang super cool and best ini..:)


Info
Al Rawsha address: 8, Jalan Kampung Pandan, 55100, Kuala Lumpur, WP Kuala Lumpur  55100


Jangan pergi yang ke Jalan Damai ye. Dah tutup dah (sebab TomTom Hane tak update address yang baru ini, nasib baik Salha bagi address)


Al Rawsha ni betul-betul dekat bulatan kampung pandan tu. Kalau dah di bulatan kampung pandan tu, turn to kampung pandan and terus rapat kiri or u'll miss it. Like we did, hence kena pusing balik which was a hassle.


pics credit to salleharoslan.blogspot and salhazain.com