Wednesday, 18 July 2012

Premium Beautiful Puasa Raya, Perlu ke?

Premium Beautiful Puasa Raya, Perlu ke?



WHY PREMIUM BEAUTIFUL FOR PUASA AND RAYA





(1) Pasar Ramadhan or PaRam. Aishhh..favourite kat PaRam ini adalah murtabak. tapi tahu tak satu keping murtabak ada berapa banyak kalori? tak minat murtabak? buka puasa confirm-confirm minum air manis bergelen-gelen (iyela tak buat, Hane buat). So Premium Beautiful ini memang ada "kuasa" portion control. Boleh makan dan minum semua tapi sikit-sikit sahaja. Nak control sendiri tanpa Premium Beautiful? Boleh juga..g'luck!



(macam baju Adira yang Hane cerita kat sini)


(2) Sebab berpuasa, metabolisma badan akan terus slow down mode. Premium Beautiful corset dapat membantu menaikkan metabolisma badan. kalori kurang (sebab puasa), tapi pembakaran lemak seperti biasa. agak-agak boleh kurus tak? hmmm..tgh bayangkan makcik-makcik puji tegur masa raya nanti.




by Jovian Mondagie via http://www.zalora.com.my/


(3) Raya. Baju Raya. Kebaya Raya. Dah la raya tahun ini ramai yang akan ber-Rizalman, ber-Jovian Mondagie dan tak lupa ber- Rizman Ruzaini. "kemas"kan badan untuk melaram di pagi raya.

(refer kepada gambar di atas)




gambar hiasan sebab minat kat Fazura. Good job Rizman Ruzaini. Baju cantik, model pun cantik.



by Nurita Harith


(4) Raya oh raya. sama juga macam reason no (1). fooooood glorious foooood. and mampu ke kata taknak kepada makcik rumah ke-10 yang dah sibuk-sibuk masak dan hidangkan makanan kat kita masa kita datang melawat. Nak tak nak kena jamah juga. Thanks to Premium Beautiful "kuasa portion control" & infra red technology, still boleh jamah (sebab kat rumah 1-9 takde melantak tak hengattt) dan boost pembakaran lemak di badan.


get your Premium Beautiful corset ASAP! contact me for RAYA promo


rebate + free gifts = saving up to RM1,000


Hane Hassan

019 621 0521