Friday, 29 June 2012

London and Paris Trip, All Are Welcome.

London and Paris Trip officially announce

AND

ALL are welcome

Paris, city of love, arts and fashion
Louis Vuitton, Eiffel Tower, Hermes, The Lourve, Chanel, Notre Dam, Galleries La Fayette, Moulin Rouge, Arc de Triomphe, Centre Pompidou, Sacre Coeur


London, city of culture, shopping and musical
Burberry, Westminister, Harrods, Big Ben, Selfridges, Covent Garden, Piccadilly Circus, Marble Arch, New Bond Street, Louis Vuitton, Black Cab, Red Double Decker Bus, London Underground, Hyde Park, London Eye


to join this AMAZING experience of high fashion, shopping spree, culture and arts:

contact me

Hane Hassan
019 621 0521

Thursday, 21 June 2012

Fungsi-fungsi Kulit


- bertindak sebagai perintang antara persekitaran luar dan dalam badan
- sebagai pelindung: lapisan epidermis merupakan lapisan yang tersiri drpd lapisan sel kulit yang sentiasa ber

- Posted using BlogPress from my iPhone

Sunday, 17 June 2012

The Handbag Collection Part I

I L.O.V.E handbags.

I plan to collect "the classics" from every designers.

Iconic styles last forever. Every generation deserves a classic bag.

Then, can start collecting the LIMITED edition ones :)

LOUIS VUITTON
from LV, I'll go by their material

LV Monogram


LV Damier


LV Damier Azur



LV Luxury Line


SALVATORE FERRAGAMO
SF Sofia


PRADA
Prada Saffiano

SMILE....:)


This is a lil cheating list because I already own all the handbags above. Of course, this entry to be continued for handbags in my HIT List.

Wednesday, 13 June 2012

London Map


Teaser of Premium Beautiful London Paris campaign.

Bought this at Notting Hill during my "balik kampung" visit to London in 2010
Join us!

xoxo

Hane Hassan

0196210521

Published with Blogger-droid v2.0.4

Sunday, 3 June 2012

Weekend June

Malam Jumaat dapat text Salha nak jumpa untuk strategi Paris London, terus excited!

Jumpa Salha pukul 10 pagi kat the curve. Nilai Impian (my house) nak ke the curve 40 mins juga okeyhhh..dedicated tak? tapi yang penting dalam biz ini memang kena bulat hati dengan pemimpin. tak nak jumpa takpe, tak paksa pun. tapi leader dah hulur tangan nak turun kan ilmu, memang download sahaja la~

Plus, ini untuk ke Paris and London..!!! Free of Charge..!!

Selesai sesi download and efficient setting dengan Salha..pusing-pusing the curve. The curve ni banyak la kedai baby kan. Gingersnaps la, Poney la, and others..(nampak sangat dua kedai ini jer yang selalu masuk). So, shopping la baju untuk cik Husna, sempena ? sempena suka-suka boleh?

Hal rumah, hmmm..seems to be neverending. tapi nip-tuck here and there, memang puas hati!

Tak dilupakan IKEA meatball.

Ahad pula ada kenduri di Ampang. Tuti (my maid) handphone dah mati. So singgah the mines untuk beli handphone.

Dan kami pun tukar screen protector. nak tukar iphone, tengah tunggu iphone 5.

Dah nak balik, boleh pula lalu tepi Tomei. Maka, impulse purchase lagi

but not for me, untuk Husna.

miss Husna menggayakan aksesori terbaru

Biz-wise, tiada masa untuk dibazirkan. dalam kereta, tengah shopping, tengah tolak stroller tangan sibuk reply dan update biz partners dan customers. Nama pun biz di hujung jari. When there is a will, there is a way!