Wednesday, 7 September 2011

Premium Beautiful utk Berpantang

Hane nak share another Premium Beautiful testimonial. My friend ini pakai sepcifically untuk berpantang anak kedua..iyela, orang kata anak pertama senang nak turun tapi selepas melahirkan anak memang susah nak turun berat badan even after berurut dan diet..! tapi dengan pemakaian Premium Beautiful selama sebulan, sudah berjaya turunkan pregnancy weight 10kg..!! hmm kalau pergi slimming centres* tu berapa banyak la kena spend kan

Oh, and comment kat bawah tu dapat baca tak? Another customer yang berpantang dengan Premium Beautiful dapat balik pre-pregnancy weight...wah, wah, ini yang membakar semangat Hane nak pakai balik Premium Beautiful ni..!!



*topik slimming centre sket sbb kawan Hane ni cerita dia ke slimming centre untuk lose weight and regain shape selepas deliver anak pertama..and the amount adalah MINIMUM 3x ganda harga PB

contact me to get your Premium Beautiful set ok ladies..!!!

Hane Hassan
019 6210521 / hanehas@gmail.com