Thursday, 29 September 2011

Premium Beautiful Promotion

dear lovely ladies

to order your PREMIUM BEAUTIFUL corset, the No 1 corset, please give me your body measurements

Bust / Measurement #1: ____ cm
Underbust / Measurement #2: _____ cm
Waist / Measurement #3: _____ cm
Bum / Measurement #4: ________ cm



Get your Premium Beautiful exclusively here 

Hane Hassan
019 6210521 / hanehas@gmail.com

SAVING to RM800 is back...!!!!

plus 

Free PB wash and Lactolite awaits...!!!

Monday, 26 September 2011

Biz di Hujung Jari

Pernah tak bila kita tengok sukses orang lain then terfikir.."Apesal la aku tak terfikir nak buat mcm ni dulu.." or "..hmmm..senang je, aku pun boleh buat.." Ahaks, itu lah yang Hane fikir bila tengok menderu-deru orang start biz cupcakes, kek, jahit manik, ubah hantaran kahwin, jual tudung, jual baju ... ALL ONLINE..! Yet, masa tu tak start buat juga sebab...SUKA TUNGGU & LIHAT..




Bila baca entry Hanis on Internet Business (especially tgk gambar gmail blur itu..:p) dan my biz partner, Fariha, Satu Status FB, 6 Buyer PB?.. WOW..! Hane plak yang teruja..!! Ahaks. Memang terus terfikir..."waahhhh..bestnya, apesal la aku tak tulis blog dari dulu..!!!! kalau tak dah banyak blog readers or kawan-kawan blog.."



 
Memang group CDM Hanis & CDM Salha terkenal dengan ber-biz melalui Internet. Sejujurnya, masa start biz ini, tak kenal pun siapa Hanis Haizi, siapa Salha Zain..(only knows Adliza, itupun sebab dia senior Hane) TAK PERNAH baca blog mereka walau pun famous habis dah rupanya..! kadang-kadang tu biz partner yang baru nak join lagi khatam blog mereka ini..!


Hanis, me and Kak Ana

Hane, Adliza, Salha, Nur and Dewi


But takkan nak kena ada blog famous baru nak buat biz? Takkan nak ada kawan sejuta baru nak buat biz? After all, blog famous dan ramai kawan adalah kelebihan TETAPI tidak menjamin sukses dalam biz ini...and u gotta start somewhere..right? yang dah lepas tu ok la, but takkan la forever and ever nak tungggguuuuuuu and tengok/baca/jeles/dengki dengan apa yang terus menerus dicapai oleh Hanis, Salha and Adliza?

So, bila Hane start biz ini, memang baru start blog, cannot even say blogging..sebab jarang-jarang update juga (azam starting minggu ini utk lebih sharing is caring). Belajar dari CDM Hanis mcm mana nak tulis blog...dgn guidance dari CDM Salha, Hane utilizekan FACEBOOK, kalau dulu FB tempat sibuk-sibuk who what where..now FB tempat generate income..! and dengan bakal CDM Adliza, memang Hane korek abes ilmu networking/bina hubungan..so u see, Blog, Facebook and direct networking..biz di hujung jari dan mulut..:), Sebab itulah walaupun Hane buat biz ini part time, income kalah income full time. Semua kerana..FULL GUIDANCE, insyaAllah akan terus berjaya seperti mereka.


Tak kira apa kelebihan atau kekurangan anda..Blog? FB? Networking?
JUST GET STARTED AND U'LL BE AMAZED WHERE U END UP

Hane Hassan
019 6210521

P/S: Oh!, even blog Hane yang masih crawling itu pun generating income and customers and biz partners all around the world okeh.and just to name a few, Hane sudah menghantar Premium Beautiful ke Ireland, UK, Australia, Dubai, Indonesia dan lain-lain dan of course permintaan di Malaysia tetap tinggi..Alhamdulillah.


Tuesday, 20 September 2011

Pregnant and Constipated

Actually, tak pregnant pun constipated juga. Alhamdulillah pakai Premium Beautiful helps a lot tapi...pregnant takleh la pakai PB. So, here comes LACTOLITE to the rescue






Yup, memang letak camni kat workstation supaya tak lupa..! Out of sight, out of mind..then waste not out of gut..yikes!

- Posted using BlogPress from my iPhone

Sunday, 11 September 2011

Scrub-rub-rub Away

do you know that part of beauty skin care routine is to EXFOLIATE weekly?

+

(Premium Beautiful bonus is IN)

hence, am glad to introduce my latest cuba-try-test product

KIEHL'S EPIDERMAL RE-TEXTURIZING MICRO-DERMASION

Price: RM165

Read good review about this product before so I thought to just give it a try. The SA claimed this product will

(1) Even Skin Tone
(2) Reduce Pore Size
(3) Reduce Facial Lines

and some other thing...well, he did not have to say much actually because I intended to purchase this anyway, but no harm in letting him doing his work ;)

Well, i tried it and i can see all my white heads coming up on the skin surface, next come the tissuessss where i just squeezed a littttle bit to totally extract the white heads..(ok the extractor might be used in one or two occasions..)

the skin did look more even than before and definitely more refine. so it is nice to apply the make-up base and foundation to non-bumpy/coarse skin.

Along with this product, i got few samples that am yet to try and the Kiehl's product pamplet and now am itching to buy



after all, do you know that part of beauty skin care routine is to EXFOLIATE FOLLOWED BY MASQUE weekly??


Wednesday, 7 September 2011

Katy Perry - Firework



Do you ever feel like a plastic bag
Drifting through the wind, wanting to start again?
Do you ever feel, feel so paper thin
Like a house of cards, one blow from caving in?

Do you ever feel already buried deep?
Six feet under screams but no one seems to hear a thing
Do you know that there's still a chance for you
'Cause there's a spark in you?

You just gotta ignite the light and let it shine
Just own the night like the 4th of July

'Cause baby, you're a firework
Come on, show 'em what you're worth
Make 'em go, oh
As you shoot across the sky
Baby, you're a firework
Come on, let your colors burst
Make 'em go, oh
You're gonna leave 'em falling down

You don't have to feel like a waste of space
You're original, cannot be replaced
If you only knew what the future holds
After a hurricane comes a rainbow

Maybe you're reason why all the doors are closed
So you could open one that leads you to the perfect road
Like a lightning bolt, your heart will blow
And when it's time, you'll know

You just gotta ignite the light and let it shine
Just own the night like the 4th of July

'Cause baby you're a firework
Come on, show 'em what you're worth
Make 'em go, oh
As you shoot across the sky

Baby, you're a firework
Come on, let your colors burst
Make 'em go, oh
You're gonna leave 'em falling down

Boom, boom, boom
Even brighter than the moon, moon, moon
It's always been inside of you, you, you
And now it's time to let it through

'Cause baby you're a firework
Come on, show 'em what you're worth
Make 'em go, oh
As you shoot across the sky

Baby, you're a firework
Come on, let your colors burst
Make 'em go, oh
You're gonna leave 'em falling down

Boom, boom, boom
Even brighter than the moon, moon, moon
Boom, boom, boom
Even brighter than the moon, moon, moon

Premium Beautiful utk Berpantang

Hane nak share another Premium Beautiful testimonial. My friend ini pakai sepcifically untuk berpantang anak kedua..iyela, orang kata anak pertama senang nak turun tapi selepas melahirkan anak memang susah nak turun berat badan even after berurut dan diet..! tapi dengan pemakaian Premium Beautiful selama sebulan, sudah berjaya turunkan pregnancy weight 10kg..!! hmm kalau pergi slimming centres* tu berapa banyak la kena spend kan

Oh, and comment kat bawah tu dapat baca tak? Another customer yang berpantang dengan Premium Beautiful dapat balik pre-pregnancy weight...wah, wah, ini yang membakar semangat Hane nak pakai balik Premium Beautiful ni..!!



*topik slimming centre sket sbb kawan Hane ni cerita dia ke slimming centre untuk lose weight and regain shape selepas deliver anak pertama..and the amount adalah MINIMUM 3x ganda harga PB

contact me to get your Premium Beautiful set ok ladies..!!!

Hane Hassan
019 6210521 / hanehas@gmail.com