Thursday, 25 August 2011

raya, raya, raya!

Wah dah nak raya...and Alhamdulillah nampak gayanya Hane puasa penuh tahun ini **sukaaa**

Persiapan raya? Kita mulakan dengan baju raya









Satu hubby sponsored, the rest dia pilih tapi wife bayar sendiri..pre-PB biz, jangan harap dia nak bagi wife spend aka berhutang mahal-mahal so green light untuk shopping itu adalah price-less :)

Preview sahaja la..tak suprise pula raya nanti kan..tahun ni takde mood nak tempah..semua beli dari butik sahaja.

Then selendang Arzu. Beli satu je dulu sbb dah tahu ade orang nak bagi hadiah selendang raya :)





















and ta-da~ hadiah raya - 3 selendang Arzu..isshh baju plak tak cukup ni :p









Then

Estee Lauder Idealist range..Hane bukan boleh tengok beauty product baru di pasaran... memang semangat nak cuba try test.tapi...baru beli hari rabu, ala-ala perasan sempat sangat la nak flawless skin + no panda eye time raya kan...ahaks








Of course Estee Lauder SA selalu bagi banyak-banyak sample (setanding dengan yang kita dah spent dekat dia)









macam-macam ada, ada facial wash, moisturizer, eye gel, perfume, toner, lipstick pallete and serum...

Duit raya pun dah selamat tukar.. Yeay~

Mood raya sudah ON..!!

Oh, last but not least.. Untuk pandangan mata yang menikam kalbu..










Dior Intense Liquid Eyeliner... my MAC eye liner finito..

Handbag raya..






etho tak de lah raya sangat sebab beli in June aritu tapi ini yang latest ones so jadi la handbag raya.

Selamat beraya semua + maaf zahir batin + drive carefully i.e kalau slow sila duduk lane kiri

- Posted using BlogPress from my iPhone