Sunday, 10 July 2011

Premium Beautiful for Beginner

Hane just fittingkan PB to this client malam semalam...hehe, memang mula-mula pakai Premium Beautiful ini perlukan sedikit kebiasaan. tapi trust me, lepas  5 kali pakai, dah boleh jadi expert. 5 MINIT..sap-sap-soi.. ta-daaa~ and of course the best part is mom's approval..ahaks. mom knows best righttt..??


yes, as my client's mom said, Premium Beautiful and kebaya SURE nampak cantik!! so..memang sesuai la preparation untuk raya ini kan?? contact Hane to get your Premium Beautiful set. jangan tunggu sampai last minute sebab PB memang tengah hot selling now ni, tak sempat nak custom order your sizes pula nanti..and lagi awal pakai Premium Beautiful, lagi confident nak jumpa all the aunties and in laws masa raya nanti.

019 6210521 | Hane Hassan | hanehas@gmail.com