Thursday, 30 June 2011

Bintulu, Here We Go

Announcement..!!!

Hane akan berada di Bintulu 5 - 8 July ini. If interested to purchase Premium Beautiful corset, please give these measurements

1. Bust = _____ cm
2. Underbust = ______ cm
3. Waist = ______ cm
4. Bum = ______ cm

to me before Tuesday 5th July.



Boleh juga nak "see, feel, and try" Premium Beautiful corset.

And yes, those interested to know more about FREE HOLIDAY OVERSEA, 5 figures income aka Premium Beautiful biz, are most welcome :)

++ Hane will be staying at New World Hotel ++


- Posted using BlogPress from my iPhone

Tuesday, 28 June 2011

There's something about Arzu

Sighhh..bila masuk Arzu je rasa shawls yg dh ada tak cukup cantik..SA Arzu pun pandai dah..nampak muka Hane je terus tunjuk latest collection..dgn helpful nya buka semua shawl yg ada and tolong pakaikan lagi...Alhamdulillah smlm beli 2 sahaja..almost beli 1 kedai..tabahkan hati, tutup mata tengok yang lain-lain, bayar and get out ASAP!







Ahaks..tunjuk kt husband, unfortunately dia dah tau Arzu price range. Fortunately, dia just ckp "..kata taknak shopping lagi dah.." hehe, oh and he also likes the shawls that i bought. I think when money is not an issue,wife boleh je shopping kan??

- Posted using BlogPress from my iPhone

Monday, 27 June 2011

Premium Beautiful Testimonial - sihat & kurus!

happy day bila customer inbox testimonial..sebab selalu chat-chat, Hane akan lupa nak print screen or save..

ooh, Hane pernah rasa bila badan start naik masa form 3, and yang tegur pula adalah parents..sangat la terbakar..lepas tu masa form 4 memang all out puasa+jogging satu kolej 4x seminggu..!! sekarang ni confirm la tak larat kan nak buat camtu..so bila customer Hane ni cerita yang parents dia tegur pasal weight gain dia, i feel u babe. of course la kalau bf or hubby yang tegur akan lagi ber-asap telinga ni kan, but parents tegur sgt menikam kalbu, bcoz we know they meant well...BUT all well ends well, sebab bila parents puji, i also feel u babe..

about period pain memang tak payah cerita la, REFRESH sket, this is my story 2 weeks after wearing Premium Beautiful corset http://hanehassan.blogspot.com/2010/11/period-pain-storyupdates.html

ok, next time memang nak kena ingat print screen..!!!

Tuesday, 21 June 2011

Premium Beautiful Testimonial..transformation..!!!

ooOOooh happy nya bila dapat great feedback from customer. Hane nak share yang customer Hane ni memang "semangat". tinggi kurang dari 5 kaki tapi berat dah nak cecah 90kg **gasp** semalam dok borak-borak dengan dia, dia cerita

kak l**a: eh lupa nak bgtau hane lemak-lemak kat ketiak kak l**a dah tak de dah
hane: bila buka PB?
kak l**a: a'ah...bila buka PB, dh smooth je
hane: hehe, memang PB sangat bagus hilang kan lemak-lemak, kalau rajin tarik, bonjol-bonjol yang kt belakang berlipat-lipat tu pun boleh hilang tau..mcm hane la
kak l**a: tapi berat tak turun sangat
hane: oh ye ke? tapi susah nak naik kan? heheh, takpe, hane bagi free Lactolite untuk booster kan lagi weight loss
kak l**a: dulu berapa eh berat kak l**a? hane ade catit tak? sekarang ni 78kg..
hane: lerrr..dulu bukan dh dekat 90kg ke? ape yg tak turunnyer..

hehehe...sorry la nama terpaksa dirahsiakan dahulu sbb tuan punya badan tak ready lagi..kak l**a start pakai PB bulan 12 tahun lepas..mungkin ade yg akan kata "eh lambatnya turun..!!" kira roughly satu bulan satu kg la tu kan...tapi, ini tanpa strict diet and exercise occay..plus body shaping, kalau tak buat apa-apa, agak-agaknya apa hasilnya..??

oh, nanti more on lactolite, dulu hane tak rajin makan, so benda yang hane pun tak amalkan memang tak minat sangat nak promote..tapi lepas tgk kak Ana..deymnnn..!! dari 90kg ke 50kg in 6 months??? Premium Beautiful + Lactolite ONLY..!!! deymnnnn..

CDM Kak Ana BEFORE
- Kak Ana on the right side -


CDM Kak Ana NOW...!!!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
to those yang tak cam, kak ana pakai dress putih bunga-bunga kecil (english style), di tengah-tengah kakak bertudung hitam dan tudung merah


ok sape tak dengki, memang in denial..hehe

HONG KONG...ticked



Alhamdulillah, sudah selamat sampai Malaysia Ahad lepas..

wowww..what an experience pergi bercuti ALL SPONSORED..

seriusly, bercuti memang best tapi bila tak perlu fikir pasal transportation, itenaries, tickets, accomodation etc..memang laaagi best

hari last tanya hubby

me: awak, best tak holiday kt Hong Kong?

him: bessssttt...!!! last time kita pergi holiday, i spent RM15k, ni bawa rm1100, siap ada balance lagi

- that rm15,000 minus his flight and handbag, even souveniers pun beli siket2 shj -

btw, takde balance pun, i finished up the HK dollars at airport..

will put up more pics on Hong Kong trip later..



next free trip to Holland and Belgium with a pit stop at Paris..:)

interested? do contact me at 
Hane Hassan
019 621 0521

Thursday, 2 June 2011

Want It but Can I Pull It Off…??

Since I have doubt I can pull this off, I suggested to my Hong Kong trip girls to try this along....so if I look weird, I will not look weird all by myself..**grinnn**
#1 jumper suit
many responded “susah la nak kencing..” uhuk, for the sake of fashion, and cuba-try-test..jom la kawan-kawan…!!!


price rm74


Price rm599

#2 maxi dress
Wee..this is sOooo IN, Want! Want! Want!..some already got in their closet. i am the belated ones.


Green Braid Maxi dress by ThePoplook.com
Price rm74

#3 bib necklace
Ok, this is easy to convince them to tag along because they are accessories freak enthusiast.

AzuraAzwa via fashionvalet.net
Price rm360

Noir Bibnecklace via ThePoplook
Price rm79

oh, yes..as you can see..i've been hovering these two websites...a lot
tapi, nak shopping kat Hong Kong juga