Sunday, 23 January 2011

Premium Beautiful, Perlu ke..??


Perkenalkan kepada semua, ini adalah kak Aida


Kak Aida ini secretary dept Hane merangkap customer PB Hane yang firsssttt sekali


Kak Aida beli PB ni pakai duit sendiri, sanggup bayar CASH..! sebab dia mmg dah tau kebaikan PB ini. Cuma tak bertemu jodoh je dgn PB sebelum ini.


(ok gak,kira rezeki Hane la kan? hehe)


cuba teka umur kak Aida ini?


Kak Aida in mid-40s...Anak kak Aida dah empat orang ok..


H.O.T HOT kannnnnn?


aisehhh...Hane yang baru 20an (taknak ngaku dh late 20s lak tu) and tak pregnant pun lagi


sangat-sangat segan dengan kak Aida ni..


mana tak segan, kak Aida ni disiplin sangat jaga kecantikan & kesihatan dia


kita ni yang baru 20an, 30an..dah asyik "malas la..", "leceh la.." isk isk, lepas tu bila tengok badan...hmmmmmm, malas & leceh la hasilnya kan.


PB special price masih ada ye, sila contact


Hane Hassan


019 6210521 and/or hanehas@gmail.com

Friday, 21 January 2011

Premium Beautiful S.A.L.E



hOOooooOOrayyy


Premium Beautiful is having a S.A.L.E


Save up to RM800


Stocks are limited


so, first comes first serves basis ye...


contact me to book your set now..!!!!


Hane Hassan


019 621 0521


hanehas@gmail.com

Tuesday, 18 January 2011

My RM100,000 Watch


What? Bonia sahaja..?? Confirm bukan RM100 000


Ahaks, secara terus terang,


jam ini bukan taste Hane pun (sorry madam..)


kalau dapat yang ini


atau yang ini




OK juga la kan.


tapi...... apa yang excited sangat pasal dapat jam ni?


Sebab jam adalah SIMBOLIK pencapaian jualan


MELEBIHI RM100 000 dalam masa sebulan..!


Macam kalau kita masuk pertandingan, pingat emas tu bukan emas pun kan? Tapi simbolik pencapaian kita itu yang penting kan..?


Hane qualified in December. Bulan KEDUA selepas join biz ini. Bangga ke? Bangga juga la..Alhamdulillah…!


Memandangkan dapat jam ini dalam bulan package melancong, cuba teka dapat apa lagi?


Ya betul…!!! dapat la melancong..


Qualified 2 tickets ke Hong Kong..


4 days 3 nights 5 Star All Sponsored Travel…


Mahu tak excited…!!!


Package melancong ini pula tambahan kepada bonus bulan ini ye. Dapat dua-dua, bukan salah satu. Nanti dah dapat income statement, Hane share ok..


Jom..! Jom...! Jom...!


Pakej melancong ke Hong Kong masih terbuka sehingga March 2010. Tak nak ke melancong percuma???? Semua masih berpeluang untuk pergi tau..CONFIRM kan 2 seats cepat-cepat!


Contact Hane at


019 621 0521 and/or


hanehas@gmail.com

my dumb blonde moment

OH  sungguh senang…!!!


Boleh tak siap dah terfikir nak sign up for


Internet Modem tu padehal


my iPhone 4 boleh gunakan sebagai modem..




duh’aaa..dumb blonde moment sebentar..


Ooo..sila follow tutorial yang sangat senang ini

Wednesday, 12 January 2011

2011 Great Start, May the Blessing Continue

Achieved more than RM100,000 sales on my SECOND month while doing PB biz PART TIME.


 

Featured in Salha’s blog,

Salha is one of my GREAT leaders. Rasa honoured sangat.

Me and my Ferragamo rasa famous, hehe...

Thanx Salha for such recognition


Qualified 2 tickets to Hong Kong..

one for me, one for my dearest hubby…

Kami nak pergi all sponsored VVIP treatment honeymoon.

Finally, dapat belanja hubby pula pergi jalan-jalan.






Needless to say, with the achievements,

income sangatttt besarr..

And…..yang paling mahalllllll sekali, tak boleh dibeli…

hati berbunga-bunga-bunga sangat bila

I say

"Item XYZ macam menarik...."


2 bulan lepas he would say

"awak bukan ade duit, tak payah mengarut..!"

but now, he says

"Awak buat la saving RM1 juta"

ooh, how his perception changes and i could not be happier..

self confidence up 200%..!!!


· Achieved more than RM100,000 sales on my SECOND month, December 2010 while doing this biz PART TIME.

§

· Featured in Salha’s blog..hehe. Salha is one of my GREAT leaders. Rasa honoured sangat. And rasa famous juga. Hehe

§

· Qualified 2 tickets to Hong Kong..one for me, one for my dearest hubby… Kami nak pergi all sponsored VVIP treatment honeymoon lak. Finally, dapat belanja hubby pula pergi jalan-jalan.

§

· Needless to say, with the achievements, income sangatttt besarr..bonus  from my company pun tak pernah banyak camni.

· and…..yang paling mahalllllll sekali, tak boleh dibeli…hmm, camane nk citer huh?i’ll give u real life scenario.

Thursday, 6 January 2011

Honeymoon in the City

We checked in Shangri La, KL 25 – 26 dec 2010 for our mini honeymoon.

Rumah di KL, kerja pun kat tengah-tengah KL, so why la pilih KL kan for honeymoon kan?

Ooooh..tapi itu la sebab nya..supaya tak sibuk nak keluar tengok apa ada kat luar. KLCC? Breakfast, lunch and after work arrangement selalu sangat dah kat situ. Pavillion? Weekend hangout, suka food court Pavillion. Mid Valley? Our fav place to eat Carl’s Jr and tengok movie. The Garden’s? before pergi Mid Valley, suka window shopping at their boutiques.

(why to-do-lists banyak shopping centre je..?)

So, kira boleh enjoy the room la..bila bayar bilik hotel sendiri ni, rasa nak gunakan sepenuhnya semua kemudahan yang ada. Plus save on travelling time la..then bila travel, penat la pula. 

Harga pun tak mahal la..less than rm500 (weekend rewards rate ), normal price rm700++

and considering 5 star hotel, tengah-tengah KL dan di hujung minggu plus these complimentaries 


  • Free internet connection in room. Ok, sound lame tapi…banyak je hotel kat KL ni tak include kan free internet tau
  • Free Parking. Again, sound lame again tapi…I know a hotel yang charge in house customer untuk parking. Sangat annoying!

Yang bestnya adalah these two complimentaries


  • Complimentary buffet breakfast for two at Lemon Garden CafĂ© – OMG..the breakfast is one of the best and I’ve tasted all hotel within 5km radius of KLCC.

[slideshow]

Yes, bila tengok all these food..i’m thinking “thank god for PB”

And it’ll cost walk in customers this much for the buffet breakfast..!!



  • Complimentary late check out at 4pm – lepas breakfast masih sempat enjoy the  room :P

(Yes, masa ini pun berfikir “nasib baik ada PB, ada lagi stamina..” :P)

Upon arrival, dapat pink roses and di-upgrade-kan dari deluxe room ke executive suite..yeay~

(tips: during booking, write down your special event. In my case, it was for our wedding anniversary)


The service e.g. receptionist, door bell, concierge etc memang 5 star. At first nak makan kat Arthur’s Grill tapi the concierge informed that their menu will be Christmas menu. So our other option was Victoria’s Station. The concierge voluntarily made the booking for us. Luckily he did, because VS was so full that night.


All in all, for quick weekend getaway or mini honeymoon, no need to travel far. Instead of bayar transportation fees, boleh book a nice hotel nearby and enjoy their facilities…:)




Thank you to my hubby for all the pampering

How to Buy Premium Beautiful Corset & Start PB Biz

Salam everybody, PB Rebate is still available so.....


 

if interested


 

To buy Premium Beautiful Corset and/or Starting PB Biz


 

Contact me, Hane at 019 6210521 or hanehas@gmail.com




 

 

Wednesday, 5 January 2011

Lovin My Bag

My package has arrived....!



will be Lovin My Bags tonight :)

Monday, 3 January 2011

My Suprised, His Suprised

tengah excited tunggu husband pulang ni, checked la schedule..:P

selasa



ooo..hubby pulang jumaat..yeay :P, sempat-sempat

tapi on rabu....huhuhu


check balik schedule the period cycle



my period cycle length is 28 days..?? waaah..mcm buku teks form 3 la.ahahaha

thanks PB..after all my efforts nak stabilkan period dan hilangkan period pain, sukses juga

hopefully, our plan to conceive will be successfull..insyaAllah

tapi, the drama masa bagitau hubby afterwards tu.....

(4 bulan tak jumpa ok..!)

betulla orang cakap..

"be careful what u wish for, u might get it"

the timing tu.alahaiii..memang menduga iman