Wednesday, 30 November 2011

Premium Beautiful Nov Sale

Alhamdulillah, pakej Holland sudah tamat 31/10/11 dan cuba teka siapa yang berjaya qualify..*wink*wink*

Oh..Hane memang dah pernah ke Holland, Belgium dan Paris (tempat-tempat ini termasuk dalam pakej Holland) tapi.... masa pergi ke Holland, Keukenhof tutup...!! Iyela, Keukenhof buka 2 bulan sahaja setahun. Tahun 2012, 22 March hingga 20 May Keukenhof open for public..!!! Sebab itu company arrange pakej Holland pergi pada bulan April...Alhamdulillah ada rezeki untuk tengok keindahan bunga tulip



To share my happiness sebab qualify this trip,
(iyerla, dengan 7 months pregnant and demam+selsema+batuk bulan october and sibuk pindah rumah..who would have thot???)

Hane is having a SALE...!!!

Premium Beautiful Corset
(saving up to RM800++)

+

FREE 1 BOX OF LACTOLITE
(worth RM158)

+

FREE PB WASH
(worth RM45)

+

FREE DELIVERY E/W Msia

contact me now...!!!!

hanehas@gmail.com / 019 6210521





Wednesday, 23 November 2011

Leaders on Stage..!!

CONGRATS TO ALL CDM celebrated during the 19th Company Anniversary.

STRIVE FOR A PERFECT VISION!

Event dimulakan dengan memperkenalkan CDC, Crown Diamond Council.
Tiga orang mentor Hane terpilih menjadi CDC, CDM Kak Ana, CDM Abg Lan dan CDM Chan.
Bayangkan dalam banyak-banyak CDM di Malaysia ini, ketiga-tiga mereka juga yang terpilih. Memang tak silap berada di dalam Group B32.



Next, meraikan CDM-CDM 2011..!!!
Awal- awal lagi sudah diraikan bila muka mereka terpampang di Berita Harian..



yang kotak merah tu leaders Hane, CDM Adliza dan CDM Salha...! Just nak share, out of 33 CDM this year, 23 from Group B32, and from that 23, 4 from Group Hanis..Hebat bukan air tangan CDM Kak Ana, CDM Abg Lan, CDM Chan & CDM Hanis Haizi?



Congratulations to all leaders..!! Cant wait to be on stage for CDM 2012..CONFIRM!

Enjoy the rest of yours truly pictures and her 9 months baby bump. Credit to Izyan and Dewi because I did not bring any camera, and my iPhone died on me..








P/S: OK, while others with their designer dress, MUA, i must admit i put very little effort on myself, literally need to drag myself there. Thanx to my Salvatore for glam-up my overall looks (i think) BUT worry you shall NOT. I'll be back with VENGEANCE for DIAMOND NIGHT 2012. I'll be on stage not one time, not two time but THREE TIME FOR THREE AWARDS..DSM, DDM and CAR FUND yeay~

Monday, 21 November 2011

Congrats KFCM, eh Malaysia


drooooling?

actually I'm NOT...haha, apek-apek look is not my taste but gotta admit, his body is looking fine

I always enjoy looking at footballers hmmm......structure.

Clean, Lean Muscle.

Oh anywayyyyyy, CONGRATS MALAYSIA for winning FOOTBALL GOLD MEDAL in SEA GAMES XXVI

Apparently, it is "Ibu Segala Pingat Emas"

Tuesday, 15 November 2011

Keluarkan angin, kempiskan perut, "bersama" suami dan body shaping.

Grab the November Promo ladies...!!

dan anda boleh mengalamai sendiri pangalaman Premium Beautiful customer di bawah ini

**nama terpaksa censored sebab ada perkara censored.:p**

contact me now

0196210521 | Hane Hassan | hanehas@gmail.com





Monday, 14 November 2011

Tandem Nursing, apakah??

Okeh, nak share another Premium Beautiful testimonial, mula-mula baca tak pelik sangat sebab memang dah tau yang che'mek ni turun 10kg .. tapi bila dia sebut tandem nursing. huh? apa tu? EBM pun Hane baru tahu.. nasib baik siap ada footnote

Tandem Nursing = Breastfeed abang & adik

wow..sungguh productive..:)

-----------------------------------------------------

Preggy anak ke-2, 2 days before deliver, 69kg
naik dalam 21kg
 
 
 
*
*
*

after deliver 66kg 
turun cuma 3kg (baby 2.69kg + air etc)
 
*
*
*
 
AFTER 1 BULAN pakai PB masa confinement...TURUN 10kg
 


Kanan...masa anak i  3 bulan stgh...50kg
Kiri...masa i single 47kg
Ok la kan...walaupun berat still tak sama lagi...yang penting seluar jeans dah sama saiz kembali!!Yeay!!!:)


Owh, sedikit ++++ point nak tambah..
EBM i sangat BANYAK masa i pantang sebab pakai PB sampai i boleh TANDEM NURSING okayyy tanpa masalah...
 
--------------------------------------------------
 
Grab the Premium Beautiful November Sale
 
019 6210521 | Hane Hassan | hanehas@gmail.com
 
 
 
 
 


Sunday, 13 November 2011

Target 2011? All Completed..yeay~

Diam tak diam sudah November, sudah hampir ke hujung tahun..Alhamdulillah, for the very first time ever, SEMUA target tahunan Hane TERCAPAI..yeay~ lompat bintang.



Ditambah pula dapat melancong FREE ke Hong Kong dan bakal melancong FREE lagi ke Holland+Belgium, April 2012 ini.




Tapi of coz...my greatest personal achievement for this year, to date, #1 healthy pregnancy (cannot be more thankful for this) #2 dapat maintain ZERO CREDIT CARD BALANCE sepanjang tahun ini...mungkin easy task for some people..but not for me. The secret to zero credit card balance? Simple maths

(A) SPEND LESS THAN WHAT YOU EARN

OR

(B) EARN MORE THAN WHAT YOU SPEND

Untuk Hane memang susah nak ke Option (A) sebab terlalu banyak keperluan dan emergency. Untuk makan pakai diri sendiri MAYBE cukup tapi untuk family, parents, raya sana, raya sini, hal masuk rumah, saving, car expenses dan selainnya???? So, dengan rezeki dari biz Premium Beautiful, dapatlah pilih Option (B). Sekarang tengah merangka target 2012.

Terus Maju ke Hadapan!


019 6210521 | Hane Hassan | hanehas@gmail.com


Wednesday, 9 November 2011

Spa Day at Dewi Sri Spa

Going to SPA has always been my FAVOURITE past times..tak caya? cuba check my credit card bills dulu-dulu..haha, macam-macam package Hane signed up. tapi dulu I have many time (but not so many cash, keje asyik swipe and buat instalment jer..) but now, going to Spa, more like luxury of time to relax and unwind..especially after Holland package completed..Alhamdulillah..

So Dewi my biz partner booked Dewi Sri Spa by Martha Tilaar at Marriot Putrajaya

This is us just arriving, before bergembira di Holland, kami bergembira di Malaysia dulu


then, were split into two rooms, Adliza and Dewi moved to couple room (ooOOoo), and Hane went to single room..yeah..i got ditched at Spa..haha..

no la, they signed up for Aromatheraphy Massage and Facial, but I signed up for Aromatherapy Massage only since I still have one more facial session left at Jusco Wangsa Maju..

Ohh..did I mention that the ambience is TDF..!!!

The jacuzzi..aahhh..too bad I cannot join them for the jacuzzi session. #1 because i had to leave early for appoinment #2 i think i read somewhere that pregnant woman cannot be in jacuzzi (need to get this clarified)


My massage room



Siap ada bath tub for mandi bunga i guess...and next to it is shower rain..!!


oh and this spa also have post natal treatment, bertangas is all i could think of when looking at this mini sauna..haha



Me getting ready to be pampered



I could just signed up for 60 minutes Traditional Massage at RM160++ (usual price: RM210++)
- FREE 20 minutes Facial Massage

but since i want the lulur...so  I signed up for 60 minutes Traditional Aromatherapy Massage at RM180++ (usual price: RM300++) - FREE 20 minutes Lulur

but no aromatheraphy oil for me because I'm pregnant..so just olive oil..but the session still felt goooood

after the massage session, met Adliza and Dewi in their facial room to say goodbye..and we all smell like kunyit..

and then i'm off to KLCC for biz appoinment..yup, i can imagine doing this full time spa - biz -spa

Saturday, 5 November 2011

Siap Holland, Vietnam bermula..JOM!!!


PROJECT VIETNAM V32 BEGINS....



kick off at CDM Adliza's house,

we have FORMULA 2 and FORMULA 3 to ensure EVERYBODY CAN GO..!


Memang simple untuk ke Vietnam, those yang join bulan ini boleh kata setengah kaki dah book seat dalam flight to 5 star trip to Vietnam

Short trip ini sebenarnya memang company dedicated kepada usahawan baru untuk merasa peluang melancong 5 star..yang bestnya, trip dari company bukan EITHER OR

Maknanya, bukan pilih salah satu antara FOC trip, bonus besar dan pangkat

tapi....

ALL IN ONE..! 

trip dapat, bonus besar dapat, pangkat pun dapat..!

buktinya?

Hane pun join semasa short trip ke Hong Kong and now, walllah..DDM already

untuk qualify short trip memannnng simple..!

Simple but HOW???

Contact Me

Hane Hassan

0196210521
hanehas@gmail.com

Thursday, 3 November 2011

Boss, i hetchu..!

On his way out, my rarely available at site senior manager stopped by my workstation

Boss: so dah scan?

Me: dah...

Boss: tengok muka u most likely a girl

Me: awwww...really, sebab saya nampak berseri eh..?

Boss: (with explanatory tone) No, actually it's the other way around. The baby girl takes all your seri (explaining while walking away)

Me: huh..???

kuang ajo nyer boss..huhu, but I happened to know that all of his children is girl..so maybe he wasn't talking about me..hahahahHaahaha..errr...maybe je la. i did look very blurgggghhh with my nose running and dont-care-am-not-putting-make-up day

Wednesday, 2 November 2011

Premium Beautiful: berbaloi ke?

Hello..this is the burning Q orang selalu tanya sebab harga Premium Beautiful ini kan "premium" ahaks..

Berbaloi ke? well...biar la testimonial customer hane ni tolong jawabkan


tapi corset-corset ni payah la nak pakai....well, testimonials kat atas ini actually from the same girl yang "complaint" but power through..



apa-apa pun usaha kita berbalik kepada berbaloi atau tidak..?

susah nak pakai pagi-pagi?
tak susah pun. mula-mula sahaja, once dah get used to it, sap-sap-soi. untuk hane, susah lagi nak bangun pagi, tukar baju sukan, pergi gym, exercise at gym (yeah right..), mandi

susah nak buka?
tak susah pun. mula-mula sahaja, once dah get used to it, sap-sap-soi. untuk hane, susah lagi lepas kerja, tukar baju sukan, pergi gym, exercise at gym (yeah right..), mandi

mahal?
la....kan now Hane buat Nov Promo...grab la harga promo ini :)

disclaimer: this is in no way Hane nak kata exercise tak bagus ye..suka betul orang putar belit. I still support exercise and healthy eating. kalau boleh exercise and control makan, please proceed. kalau boleh exercise, control makan and pakai Premium Beautiful..laaagi bagus..:)

Monday, 31 October 2011

Pregnant? thou shall NOT

exceeds 13kgs......!!!!!

ahaa..i'm saying this bcoz

i am

BATUK DEMAM SELSEMA

and the dr. just said

"oooh tahan je la..."

but looking at my weight

"your weight is the main concern here"

yup,i've shamefully added 17kilos but at least have pity on my sickness~

Premium Beautiful & Spa Package Promotion..!!!


EXCLUSIVE SPA & WELLNESS PACKAGE
BROUGHT TO YOU BY


PACKAGE 1:
for SLIMMING & SHAPING

PREMIUM BEAUTIFUL CORSET

WITH FREE

4 SLIMMING SESSIONS + 1 YEAR INDASARI MEMBERSHIP CARD
(Saving: RM820++)

----------------------------------------------

PACKAGE 2:
for BEAUTY & VITALITY

PREMIUM BEAUTIFUL CORSET

WITH FREE

2 TIMES AURA ANGGUN SPA PACKAGE + 1 YEAR INDASARI MEMBERSHIP CARD
(Saving: RM800++)

AURA ANGGUN SPA PACKAGE consists of body scrub, sauna, relaxing body massage and kaffir lime bath with drops of aura potion) - suitable for brides-to-be

----------------------------------------------------------------

Enjoy Indasari membership privillege at 15% discounts for products and 10% discount for services. Valid for non promo items. Free Wellness Seminar exclusively by invitation throughout the year

--------------------------------------------------------------

GET THESE GREAT PACKAGE EXCLUSIVELY VIA

Hane Hassan
019 6210521 / hanehas@gmail.com

OR

03-4252 0299 / 012-3514934
4-2-12, Prima Peninsular, Jalan Setiawangsa 11, 54200 Kuala Lumpur


Wednesday, 12 October 2011

Congratssss...!!!!

Bulan lepas, memang kejayaan yang berganda-ganda bagi keluarga nukleus kami..!

Adliza naik pangkat tertinggi - CDM

Hane naik pangkat kedua tertinggi - DDM
(One more step to CDM...yahOoooo)
(Income pun income DDM sudah.....double yeay)



Team Hane berjaya menghasilkan
JAM TANGAN aka RM100,000 sales in a month
WINNER

DSM FARIHA


SWEEEET..!!!!

Mega celebration at Stokist B32 this Saturday. cake FREE, handbag FREE, pen FREE, jam FREE..!!!! Semua dijemput datang



Tuesday, 11 October 2011

Double Diamond Hane

Alhamdulillah, it is OFFICIAL that i am now

DOUBLE DIAMOND MANAGER (DDM)


with group sales exceeds

RM 1, 000, 000

means I am halfway to CDM 2012

to achieve this in less than a year is no accident and has always been my target..!

Thank you to my great leaders and mentors

CDM ADLIZA, CDM SALHA AND CDM HANIS

Of course, thank you so much to my DEDICATED team of whom I will not be here today. The team achievement to date; Two Jam Tangan aka RM100k sales in a month Winners, one DDM on the way, and multiple DSMs. I am truly blessed and inspired!

Last but not least, my sleeping partner, in real life and biz

Your support keep me going



With this tittle, I am NOW more focus in TEAM STRENGTHENING, MENTORING and DEVELOPING NEW TALENT

Thank you u'ollsssss

Follow your PASSION, make GREAT income and be in the RIGHT group!

Contact me;

Hane Hassan
019 6210521



Monday, 10 October 2011

Pregnancy-Ware: Hubby Pant

31 Weeks, Day 3
3rd Trimester
11/10/11


Top: Warehouse
Pant: Feroud (hubby's pant..lol)
Scarf: Arzu

Sunday, 9 October 2011

Pregnancy-ware: Green Theme

10 October 2011
31 weeks, Day 2



Top: MNG
Dress: Multi Butterfly Maxi Dress by Dorothy Perkins 
Scarf: Paisley Scarf via iknowyoulovescarftoo



This is a sleeveless dress which i HEART so much. You'll see Hane pakai the dress dengan semua top yang ada..even with my baju raya top! Material dress is 95% Viscose dan 5% Elastane so sangat body hugging and "tak boleh tahan" kalau nak pakai tanpa layer on top especially with the baby-bum.. The material sejuk dan selesa..maybe lepas berpantang and back to shape with Premium Beautiful (Amin..!!!!!)  boleh pakai dengan jacket

The dress from UK, Hane beli from my friend, Hawa who owns Elegantly Chic Muslimah

Pregnancy-ware

Hello, dah lama nak buat entry pregnancy-ware sebab tak beli baju pregnant, so just nak share and keep track on baju-baju yang Hane pakai masa pregnant.

Oh, after this akan ada backdated pics juga. Stay tuned..!!!

7/10/2011
30 Weeks









Top: MNG
Skirt bought at Ampang Park
Scarf: Arzu

- Posted using BlogPress from my iPhone

Thursday, 6 October 2011

Edisi Masuk Rumah: Home to my Key to my Home

Holland makin hampir, persiapan nak masuk rumah pun hampir siap, Hane pun sudah hampir nak bersalin (2 bulan lagi insyaAllah).. Wah semua pun berlaku serentak, memang betullah "time and tide wait for no men" (or women)..Memang seronok main deco-deco-deco, furnishing up etc. but.... I do want something that is closer to me..so please welcome

PRADA KEY HOLDER

I L.O.V.E the pink colour..!





Wednesday, 5 October 2011

Tuesday, 4 October 2011

No Panda Eye for Me, thanx Estee Lauder!

Ingat tak Hane beli Estee Lauder Idealist Cooling Eye Illuminator? Hane mula pakai produk ini on 24th August 2011 and guessss what???!!!!!!!! This product works!

Taken 30th June 2011 
Nampak tak all the deep wrinkles around my eyes...??


Taken on 1st July 2011
In case tak cukup close up..lol. deep wrinkles and eye bag yang ketara..OhEmmMGeee



Both pics taken on 29th September 2011

beza tak?? improve kan???



of course nak close up kan??
ambil lah~


weee~ i'm happy. product that actually works for me..!


Sunday, 2 October 2011

Edisi Masuk Rumah: Anak Pertama

Ketika pergi ke kenduri doa selamat jiran..

Neighbour's Mom: Ini anak nombor berapa? (sambil tunjuk ke perut Hane)
Emak Hane: ooOooh yang first...
Neighbour's Mom: ooOh, untunglah ye, anak pertama lagi dah ade rumah sendiri

hmmm..tak pernah terfikir pula macam tu, tapi betul juga. Alhamdulillah..and MOST IMPORTANTLY, kami masuk rumah, renovate dan beli barang sepuas hati tanpa berhutang. Credit to Hannan yang pandai simpan duit dan isterinya yang pandai lagi bijaksana dan kreatif menghias rumah.

Financially, Hane menyumbang 37.5% sahaja and there goes 3 Chanel handbags..huhu tapi apa yang penting? Rumah yang selesa tanpa bebanan hutang..


Kitchen in the making
 
Cleaner - Highly recommended..!
Air-cond people hard at work