Wednesday, 22 December 2010

Sunday, 12 December 2010

Hane Premium Beautiful Testimonial

OK, at first I am nervous. Sebab apa? My husband is coming home. Ahaks. Macam mula-mula bercinta, nak jumpa mesti la nervous kan. Dah la dia bawa banyak prezzies for me dari sana..!

Luckily, I pun ade suprised juga..

 He IS NOT coming home to




Euwee... Yes that's me..memang teruk my skin problem. OILY SKIN, OPEN PORES and CLOGGED SKIN and JERAWAT BATU tak ingat ok

But he IS coming home to 
*
*
*
*
*
*


Muchhhhhhh bettttter improvement, kan? kan?

And he IS NOT coming home to wife dia with belly aka perut buncit and with love handle..u know, lemak di tepi perut tu



*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*



Tapi...wife dia sudah bertukar, tanpa tukar wife...(??)



SLIMMER & SEXIER BODY SHAPE (yes, self-proclaimed but u can see why ;))

(Note: Ya, saya ade 2 baju sama design tapi berlainan warna. Sila dapatkan sweater itu di MNG :))

All the transformation tu, after Hane pakai Premium Beautiful 2 minggu sahaja tau.



And, actually sangatttt malu nak letak pics before tu (pics after tak malu sangat, hehe) but nak tunjukkan the magic of PB ni to those yang dah nak beli dah, tapi nak tungggggggguuuuu lagi. Sangat sayang kalau missed out Premium Beautiful promo ini.


So, hurrrrrrrry.....!!!!


Contact me to get your Premium Beautiful promo set.


Saving up to RM800 ok. 

Hane Hassan
 hanehas@gmail.com / 019 6210521

Saturday, 11 December 2010

Premium Beautiful Promo...Last Call

NOW CONFIRM...!!



PB EVER PROMOTION WILL END



31st DECEMBER 2010



Saving up to RM800 tau...




Sangat rugi if missed out promo ni




Contact me now to get your PB promo set



hanehassan@yahoo.co.uk



019 6210521



HURRY...!!!!

Thursday, 9 December 2010

My PB Biz

Alhamdulillah.....

Rezeki di hujung tahun...

SHOPPING MONEY...yeay..

OK, OK..kena save juga..but gleee, at last ade extra money to save...!!!


My income TRIPLE in a month...!!!

Total income jadi 5 FIGURES

Already looking forward next month paycheque

Alhamdulillah, and terima kasih to all my biz partner and group

and tak dilupakan my dearest husband yg support wife dia buat biz Premium Beauiful ni.

But husband pun happy, wife dia happy dapat shopping tanpa berhutang..!!

dan itu my target..

KEBEBASAN BERBELANJA & KEBEBASAN MASA

kebebasan masa akan datang,

I will still continue to serve my company hinggalah habis the required tenure.

Jadi short term target

No 1. Clearkan credit card #1 & #2

No 2. Reward myself...hehehehehehe


(OK, maybe not Chanel yet, but it is one of my wishlist..!!)

No 3. Start SAVING, malu OK dah 4 tahun bekerja engineer but saving Na-Da..!!!


Note: Stop making excuses. Jom kita improve our health and our quality of life through

PREMIUM BEAUTIFUL...!!

email me at hanehas@gmail.com

or call me at 019 6210521

Wednesday, 8 December 2010

My LV Totally

30th July 2010, Friday: I landed at Heathrow, 5pm-ish.

31st July 2010, Sat: Cakap kat husband nak pegi “jalan-jalan” Bond Street…ahaks. He bought me LV Totally yea..!

1st Aug – 6th Aug 2010: Vacationing at Prague and Amsterdam
Haruslah bawa handbag baru kan pergi jalan-jalan… hehehe

(I’m not the type yang simpan handbag dalam laci.suka tukar-tukar handbag)

And dengan confidentnya tak bawa second handbag.. pakai pula baju hitam yang baru beli…

BIG MISTAKE..!!

 

(oh! Bulat nya kami. Note: this is pre-PB hehe)

Just arrived at Prague Airport..Ooohh..the bag was only 1 day old, so bright and cantik and I stain it with black jumper…huhu sorrryyy LV II.

So…there are stain at handle and canvas due to rubbing effect. Huwaaa…tengah-tengah holiday siap boleh google on how to erase the stain. Guess what is the tips?

ERASER…ahaha


 Ahaks..siap pegi cari stationeries store kat Amsterdam… tak sempat sampai rumah, atas tram dah cuba try test  the eraser tips. It works..! u just use the eraser to erase the stain.

 
 “tengok awak, hilangkan??..”

Ya, husband saya dengan setianya (ke pasrah?) tengok wife die stain the handbag he just bought and tried to rectify it.

 That’s all folks.

Tuesday, 7 December 2010

Trip to Arzu

Shopping at Arzu, KLCC.
(not fan of Arzu Mid Valley, barang and service kurengggg)

So i bought these


And suddenly got FREE umbrella...!!!! Ahaha, free items make me happy.

Sunday, 5 December 2010

December...Whats Coming My Way

My dearest husband…

(after 6 months in UK..)


AND OF COURSE...

THE JOY HE'LL BRING STRAIGHT FROM BOND STREET.....

Just sneak preview dulu ye sebab barang tak dapat kat tangan lagi...

item #1


item #2


Christmas comes early for me this year...!!!!

Wednesday, 1 December 2010

The Lesser of Two Evils

Case 1:
husband aku tak kesahhhhhh hane....aku dah naik puluh puluh kg dia kata dia sayang aku jugak. Malam-malam aku takde enerygy nak layan dia, atau selalu moody sebab hormon tak stabil,dia saaaabar je..mmg understanding la husband aku tu.

Case 2:
husband aku dah start komplen aku tak berhias utk dia, then badan dah naik.. Bila dia tegur pasal kulit aku yang berjerawat tak henti-henti ni, maaaaaluunya..tapi bila aku cakap nak beli lipstick, "membazir" nak facial, "tak payah" Nak diet, "sape nak temankan abang makan?" hmmmmmm...

So ladies, how? I believe that we must take care of ourself first to take care of others..!!

Macam pesanan dalam flight
"sila pakaikan topeng oksigen kepada diri anda sebelum membantu yang lain"